Hablamos.com...

...JORGE GARCÍA

Un home d’altura

El jugador de bàsquet amb més ascensos a l’ACB

“DEL LUCENTUM DESTAQUE ELS DOS ASCENSOS A L’ACB I LA GRAN CIUTAT QUE ÉS ALACANT”

GUILLEM LLOBET, 1er ESO A. Jorge García té 40 anys i fa 2,03 metres d’altura. Fa un any es va retirar del bàsquet professional després d’aconseguir el seu huité ascens. El seu nom sempre apareixerà entre els grans jugadors del bàsquet espanyol. Natural de Còrdova, García també té el rècord de més partits jugats a la categoria LEB.  Ha passat per molts equips: ‘Caja Sur Còrdova’, Múrcia’, ‘Lucentum’, ‘Fuenlabrada’, ‘Lleó’, ‘Bilbao’ i ‘Burgos’. Fins i tot va jugar en les categories inferiors del Reial Madrid.

P: En aquests  20 anys de professió quin és el millor  moment  que has viscut?

R: Hi ha tres moments claus per a mi: el meu debut com a jugador professional en la temporada 96-97 en el Còrdova contra l’Andorra, el meu debut en l’ACB en Múrcia contra el Reial Madrid i l’últim ascens amb el Burgos.

P: Imagine que ben pocs, però recorda cap moment negatiu a la seua trajectòria?

R: Les lesions. L’última, al genoll per un trencament de lligaments que em va tindre set mesos fora de les pistes.

P: Sabem que eres un gran defensor en la pista però quin són els jugadors que més t’ha costa defendre?

R: Sens dubte, Pau Gassol o el jugador NBA Ilyasova, uns contrincants forts i competitius.

P: La teua vinculació amb la nostra ciutat, Alacant, és constant a  la  teua carrera. Has estat al Lucentum en diferents temporades: 1998-1999, 1999-2001  i 2008-2010. Què destacaries del teu pas per Alacant?

R: Van ser uns anys molt positius. Del Lucentum destaque els dos ascensos i també la gran ciutat que és Alacant.

Leer más...

Hablamos.com...

Hablamos.com...

 

“Yo digo que, si no tienes a nadie que te siga, pero tú cada noche  te acuestas, te miras y estás a gusto contigo mismo o contigo misma, eso es lo que funciona. Es difícil, pero posible”

Ola18  habló con Pedro García Aguado, tu otro “hermano mayor”

 

Imagen de Pedro García Aguado durante la entrevista. ARCHIVO OLA18

MARINA VICENTE Y ANA Mª NORTE*.Conocemos todos a Pedro, conocemos cuál es su trabajo, qué ha hecho últimamente, cuál es su trayectoria y vamos a comenzar a hacerte una entrevista si te parece bien para la revista del instituto Playa San Juan, OLA18, y para el blog de "Desmontando a Kate".

PEDRO: Muy bien. Encantado.

ANA: ¿Cómo surge e programa?

P: El programa de "Hermano Mayor" (hay que dejar claro que cuándo yo hago la entrevista ya no soy el presentador del programa, yo me he ido a otra cadena a hacer otro programa), surge en Francia, cuando ocurren los disturbios que nacen en París y en los suburbios, La figura del “hermano mayor” es una figura que instiga a la violencia e instiga a cometer esos delitos, pero con el tiempo se convierte en el pacificador, en el intermediario. Entonces, este formato lo desarrolla una productora francesa y de ahí lo compra "PLURAL ENTERTEIMENT". No es una idea original mía si te referías a eso.

Leer más...

Copyright 2011 Hablamos.com.... Custom Footer text
Joomla templates 1.7 free by Hostgator | piqpaq.com